dilluns, de novembre 28, 2005

És cosa d'homes

Admirable C: Una constatació post-jornades: la meteorologia continua sent, essencialment, "una cosa d'homes"... com el brandi Soberano, vaja.Però ja canviarà, ja.

4 Comments:

Blogger Formula Gi said...

Fem un mix de temes, nens!:

Aprofitant aquesta bonica foto del Cosmocaixa, grandesa de la ciència creada per l'empresa on treballo, us informo que el proper dia 1 de desembre es presenta a l'Fnac de Illa Diagonal el Llibre del Temps de Tv3, amb un recull de fotos d'entre les 5000 que han rebut els ultims 15 anys al meteocat. Així passa que aquest llibre finalment recull una foto meva (flipant) i aniré a la presentació, a les 13 hores, a l'auditori del tal Fnac. Si algu per casualitat hi va que m'avisi a: josepsucarratsgarriga@hotmail.com i quedem.

Aprofito tmbe per dir que demà tindré la fornada de calendaris que he fet a benefici de l'Ass. Esclerosi Múltiple de Girona, on participa la Miss Espanya entre altres persones. Es poden veure les fotos a la meua web: www.sucarrats.org.

Apa salut (ja callo)

5:17 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Gràcies per l´informció del nou llibre de TV3 " la nostra".
T´han pagat els drets d´autor ?
Les models maques i bones noies
Records.
Josep Maria Gasca

8:58 a. m.  
Anonymous Formula Gi said...

Pos no noi, no paguen drets. El trato és: si firmes el paper donant els drets gratuitament potser te la posem al llibre. Ja puc estar content de que hi surti.

Merci per la teva visita

2:20 p. m.  
Anonymous Casino Operators said...

And it is effective?

4:34 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home