divendres, de desembre 02, 2005

Caganers

Admirable C: El Nadal ja és aquí! Avui s'inauguren a la ciutat de Barcelona dos elements indispensables propis d'aquesta època: la fira de Santa Llúcia i el pessebre de la plaça de Sant Jaume. És justament sobre aquest pessebre de grans dimensions patrocinat cada any per l'ajuntament que ha girat la conversa "sense pressió" de quarts d'onze a "Els matins". I és que, per als no informats, enguany no hi apareix l'entranyable i nostrada figura del caganer, segons alguns polítics, per incívica!

En derivar la conversa cap al suposat "incivisme" del pobre caganer, l'Espartac Peran ha saltat de la cadira, indignat, i s'ha tret de la butxaca tres petites Montserrats Tures de xocolata, en posició defecadora, que ha repartit a la Melero, en Cuní i la Mònica.




Quin cop d'efecte de l'home del trànsit per demostrar l'absurditat del suposat incivisme del caganer i per reivindicar una de les figures més genuïnes del pessebre a casa nostra!




Sens dubte, l'Espartac s'ha posicionat amb aquest gest com un més que digne candidat a caganer de l'any, el guardó de l'Associació Amics del Caganer... que, curiosament, va guanyar l'any passat el seu admirat Tortell Poltrona!

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

I per quan la Mònica caganera?

2:53 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Es una llastima que l'associació d'amics del caganer, s'hagi convertit en un submarí del PP a Catalunya.
Repaseu la junta directiva i veureu de que parlo.
En Joan lliteras, el President, es un oportuniste que només busca la seva projecció personal i social.
Llastima.

10:49 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home