dijous, de desembre 22, 2005

La Mònica, a votació!

AVÍS AMB MAJÚSCULES: la web que us destaquem tot seguit no té res a veure amb nosaltres... tot i que també admira, a la seva manera, la nostra musa catòdica.

Admirable C: Fet aquest important aclariment, anem al tall. L'altre deia, fent una ronda rutinària per la xarxa a la recerca d'indicis de la nostra nineta dels ulls matinera, vam descobrir una pàgina que ens era del tot desconeguda fins ara... i mira que fa mesos que anem rere passos/pistes digitals de la Mònica! La pàgina en qüestió es diu Presentadoras.tk (sí, el nom té tela) i, sense grans meravelles estètiques, l'autor es dedica a col·leccionar-hi imatges de presentadores de televisió de tot l'estat. Pel que es veu l'home no en té prou, de capturar-les i classificar-les per cadenes, sinó que també té la necessitat d'organitzar amb tot el material acumulat al llarg del temps unes "votacions populars" per trobar la "megapubilla" televisiva peninsular.

Cal dir-ho? La nostra Mònica, òbviament, hi té un raconet propi, amb un parell o tres de captures (prou actualitzades, si ens fixem en la tallada de cabells), i ha entrat per mèrits al peculiar "concurs"... que es tanca divendres!




I nosaltres que ens pensàvem que aquestes coses només passaven a la veïna França! Per cert, tot i que la nostra "incondicionabilitat" per la Mònica és a prova d'una escala oberta de Richter, trobem a faltar en aquesta iniciativa l'apartat masculí. El nostre ratolí (d'ordinador) trauria fum de tant votar per l'Espartac, cada dia menys home del trànsit i més mosso dels encàrrecs de TV3 (reporter per Mataró a la recerca de milionaris, moderador de debats matinals, científic rotllo "Manuel Luque, director general de Camp" a la Marató...).

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hola. Soy el webmaster de Presentadoras.tk, y simplemente quería saludarte y felicitarte por tu blog, así como agradecerte el hecho de habernos visitado y enlazar con nosotros. No domino el catalán (yo es que sólo lo hablo en la intimidad, como aznar :) ) así que no se muy bien lo que has escrito, pero supongo que no será nada malo ;)
Y ya que estoy, y dadas las dificultades que tengo de pillar a Mónica por temas de horario, decirte que cualquier captura que me envíes será bienvenida y publicada. Mi correo es presentadoras@gmail.com.

Bon Nadal (se dice así, no? )

5:37 p. m.  
Anonymous Anònim said...

clamo:
la Raquel Sans també es mereix un shrine en forma de blog

5:25 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Hola Paco, encantats de rebre't al nostre vostre bloc! Com pots intuir en la intimitat, no diem pestes de la teva web, tot al contrari! Salut i bones captures!

Respecte a l'anònim que clama per na Raquel, ja ho saps: passa per Blogger.com i obre un bloc! No ens cansarem de dir que hi ha molta teca a les televisions del país per comentar!

8:49 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home