dissabte, d’agost 27, 2005

Mònica López "nova fórmula"

Admirable C: Ens ho esperàvem. Ho insinuàvem en diverses entrades molt abans de l'estiu. Ens ho ensumàvem. Ho palpàvem. I s'ha produït. A les acaballes de l'agost, amb calculada premeditació abans de la represa televisiva "oficial" del setembre, la Mònica se'ns ha tallat divendres la llarguíssima i de vegades ingovernable cabellera. Però no és una tallada de puntes, no: és una tallada radical, fresca, jove, alegre, que ha axampinyonat la clarivident testa de la musa meteorològica del país.



Un dels molts anònims lectors commosos i trasbalsats aquesta setmana amb el nou "look" de la urgellenca ens ha localitzat el vídeo de la primera intervenció de la Mònica amb una lliura menys de massa capil·lar al 3alacarta.

Mònica López temporada 05-06: més professional, més morena, més energètica, més bella, més comunicativa, més meteoròloga... més musa!

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

nova fòrmula versió 1.2: pentinat huracanat!
acaba de sortir amb el cabell arrissadet, parlant de l'huracà que passa per sobre de Nova Orleans ara mateix. Em costarà acostumar-m'hi, tant com m'agradava el seu look l'anterior temporada...
Espero que la Raquel Sans no torni tan canviada... ai.

2:42 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home