dilluns, d’agost 22, 2005

Amb ELLA!


Admirable C: Les circumstàncies ens han fet aturar un moment les vacances (laborals i de seguiment de la crac del temps) per donar fe que la nostra Mònica, contràriament al que ens anunciava misteriosament un anònim lector fa unes quantes setmanes, no ens deixa de moment per anar a Telecinco. Des d'avui dilluns torna a alegrar-nos amb els seus rajos catòdics a TVC. Ben morena, relaxada i amb els cabells en constant creixement!

Buf!

11 Comments:

Anonymous Anònim said...

Oi que recopilaveu frases fetes sobre el temps per enviar-li a la Mònica? Potser vaig tard, però la meva sogra me'n va dir una que em va fer gràcia: "Quan al cel s'hi fan bossetes, al terra bassetes" (més o menys)

9:47 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Quin ésser tan prepotent, autoriatari i menyspreable que és Mònica López. M'indigna la vostra desorbitada devoció cap a ella.

5:29 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Eis!!!
Ningu millor que vosaltres pot entendre el q vaig sentir en veure la Mònica l'altre dia!!! Trobava tant a faltar la seva presència!!! M'alegra moltíssim k hi hagi gent que també l'admiri pq així no em sento un bitxo raro...
Bé, moltes gràcies per anar actualitzant akest espai i per haver-lo creat!!!

pd: Hi ha gent que li encanta criticar... Cadascú té els seus gustos i em sembla que som uns quants els que no compartim la teva descripció de la Monica. Visca ella i les seves prediccions!

6:59 p. m.  
Anonymous Anònim said...

L'heu vista avui amb el nou tall de cabell? Ara porta cabells curts, que li queden de meravella!

3:29 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ah... i avui ha picat l'ullet tot recordant l'inici de la Festa Major del seu poble, La Seu d'Urgell :)

Visca l'Urgell!!! El nostre gran rei, Jaume I ja es va enamorar d'una urgellenca. Segur que si l'arriba a conèixer a ELLA, la història no hauria estat igual

3:31 p. m.  
Anonymous Anònim said...

...doncs jo m'ho passo molt bé els matins amb ella... la trobo divertida i una noia molt maca! endevant mònica

4:20 p. m.  
Anonymous Anònim said...

La nova imatge de la Mònica. Podeu veure el video complet

5:40 p. m.  
Anonymous Anònim said...

jo que em pensava que seria el primer a informar de la nova imatge de la Monica... Segons les dones de casa, aquest nou pentinat no li esta gens bé...

6:40 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ja veig que heu vist la Mònica amb el nou tallat de cabells!!! K fort... no mho podia creure... Suposo que m'hi acostumare xo no es el mateix... TOt i que esta maca =ment, xo no se... es estrany veurela aixi!!!!

Que en penseu del nou look????

Adeuuuuu!!!

6:40 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Doncs a mi no em fa el pes, el nou "look"....
He tornat de vacances amb la falera de veure la Mònica i... ai!!! no m'ha agradat gaire... però està mega-bona de totes les maneres.
Albert (la Selva)

5:43 p. m.  
Anonymous Casino Players said...

The valuable information

11:57 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home