dimecres, de juliol 27, 2005

Vídeo de primera (Sense ELLA 11)



Admirable C: L'espera ha estat inesperadament inferior al peatge que els dos admirables ens pensàvem que hauríem de pagar per haver-nos perdut, dilluns al vespre, l'interrogatori del 3xl.net a la nostra llum meteorològica matinal. Un dia després, el "vídeo de primera" amb els gairebé dos minuts d'enquesta personal a la Mònica ja es pot trobar aquí, per a gaudi, meravella i alegria de tothom. En l'incomparable marc del pati del CCCB ravalenc, vestida al més pur estil "estic de vacances i em llevo tard", la presentadora televisiva de referència de l'any és sotmesa a les preguntes dels espectadors de la franja juvenil del 33. Volies ser dona del temps? ("No, astrònoma", respon) T'agrada algun videojoc? ("Em vaig quedar al tetris"... ja en som dos!) Cantes a la dutxa? ("A les quatre i mitja del matí, no hi ha Déu que canti!")... El millor, jo crec, és la resposta a la pregunta Mires el temps a la tele?: fins i tot sense so, se l'entén dir Maaaai.

I dels caretos que gasta, què us n'haig de dir? Les vacances donen molta soltura!

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Companys, em sembla que us heu equivocat de persona. Segons el que hi ha escrit a sota de la pantalleta, l'entrevista és a una tal Mónica Lòpez:

Entre borrasques

He posat la dona del temps sota el focus del nostre interrogatori. Vols saber alguna cosa més de la Mónica Lòpez. No et perdis el vídeo.

11:21 a. m.  
Anonymous Anònim said...

També us vau perdre l'entrevista estiuenca que li van fer al dominical de l'Avui de diumenge passat. I parla de vosaltres!

2:09 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home