dijous, d’abril 07, 2005

Cuetes?!

Admirable C: Alerta, que això és una crida urgent a la població internauta que segueix, com nosaltres, les aventures i desventures de la Mònica López. Avui al matí, tan capficats com estàvem a comentar-vos les darreres novetats meteorològiques, ens ha passat per alt de fer una ullada a la musa... i ara un becari conegut ens ha assegurat que ha aparegut amb un dels seus impactants nous looks que practica darrerament. La descripció que ens n'ha fet impacta: la Mònica amb dues cuetes sortint-li del clatell!

Algú ho pot confirmar? Algú en té imatges? Algú...

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

Teniu pensat fer alguna vegada un blog-admiratiu sobre l'Helena García Melero ?

Vull perdre'm en els seus ulls ...

4:41 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Teniu pensat fer alguna vegada un blog-admiratiu sobre l'Helena García Melero ?

Vull perdre'm en els seus ulls ...

4:43 p. m.  
Blogger Admirable said...

Què hem de dir dels Ulls de l'Helena Garcia Melero que no s'hagi dit fins ara? Crec que no valdria la pena perquè, en termes econòmics, és un valor consolidat.

5:56 p. m.  
Blogger Lluís said...

Doncs jo crec que tot i ser un valor consolidat ha estat molts anys encasellada en els TN i ara cada dia veiem una faceta diferent d'ella.

Posats a fer, podem admirar les dones de TVC en general, que ens acompanyen tot el dia! Ens despertem amb ELLA i l'Helena, dinem amb la Raquel Sans, berenem amb la Mari Pau, sopem amb la Lídia Heredia i ens dien bona nit la Mònica Terribas i la Gemma Ruíz.

7:28 p. m.  
Blogger estranya said...

Jo us ho confirmo.

No acostumo a mirar la tele de bon matí. Però aquest matí l'he engegat just en el moment en què començava a fer el temps. Així que he mirat i he vist que portava dues cuetes.

Acabo d'entrar esperant a veure quin comentari féieu sobre les cuetes. És una pena que no ho hagueu vist. Li haureu de demanar que se les torni a fer.

8:05 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home