dijous, d’abril 07, 2005

Meteorologia divulgativa

Admirable C: Aquesta setmana està atapeïda meteorològicament, per alegria dels qui comencen a dubtar que aquest bloc sols parla dels vestits i el look de la Mònica. L'atapeïment no és tant causat pels variables fenòmens del temps com per l'aparició de novetats amb un denominador comú: la divulgació de la meteorologia.

A l'arribada als quioscos de "Gran Enciclopèdia de la Meteorologia", una col·lecció editada per Sàpiens Publicacions amb l'assessorament del Servei Meteorològic de Catalunya, ens hem assabentat també del naixement de Meteorologia i clima d'estar per casa, un bloc molt prometedor per acosta la disciplina a tothom qui hi estigui interessat. El nou bloc, que ja s'ha començat a omplir amb articles dels gèneres interessant i curiós, és mantingut per un grup d'estudiants de la UB.



Llarga vida!

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Admirables: m'han agradat molt aquests 2 últims comentaris que a mí particularment em fan enriquir la meva cultura general.
I tornant al tema d'ELLA, ahir va sortir a "Alguna pregunta més", tota bufona (com sempre). Resulta que va dir la següent frase: "El sol surt... i es pon".
Genial frase (només per estar en boca d'ella). Aquesta frase denota que tot i que sigui una gran diva, també és humana i comet errors.
Ànims Mònica!!! encara som els teus incondicionals!!! :-)

2:47 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Bé, rectifico aquesta frase de fet no és errònia, potser l'adjectiu més adient és poc encertada.

3:06 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home