dilluns, de març 21, 2005

21 de març, comença el via crucis

Admirable C: Avui, 21 de març, és el primer dia de la primavera, una estació que es va avançar aquest cap de setmana i que avui sembla que ha desparegut del mapa sense avisar.
Avui, 21 de març, els perses entren al nou any amb la festa del Nouruz.
Avui, 21 de març, ja fa dos mesos que els admirables ens hem descobert davant de tothom com a seguidors fidels i decidits de la gran Mònica López.
I avui, 21 de març, el programa on ELLA ens acostuma a embadalir cada matí ha desaparegut de la graella de TV3 fins d'aquí a una setmana. Aguantarem aquest autèntic via crucis de setmana santa, Admirable B?!

4 Comments:

Anonymous Naorte said...

Sí que avui no hi havia programa del Cuní. Però avui ella ha donat el temps de després del TN migdia. I portava un vestit negre escandalosament elegant, amb unes ratlles blanques que s'estiraven i s'arronsaven amb cada petit moviment...

8:42 p. m.  
Blogger Lluís said...

Bé, si no sabem quan apareixerà ella davant dels nostres ulls, sempre es pot aprofitar la setmana de vacances per parlar de les seves companyes que sí que treballen i a més sabem quan veure-les. Estic parlant de la Lídia Heredia i la Mònica Terribas. Són el seu entorn i ens poden fer sentir més propers a ella. Si més no, també podem aprofitar aquests dies per recordar la seva predecessora, l'Anna Rius. Jo aniré pensant en tot això mentre m'espero a dimarts, que em tornaré a despertar amb el seu somriure!

10:47 a. m.  
Anonymous Anònim said...

També podeu comprar la revista NAT on ELLA hi col·labora amb una columna mensual... :)

9:08 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Ja ho fem, ja, això de comprar la Nat per llegir-la!

9:49 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home