dimecres, d’abril 06, 2005

És tan NATural

Admirable C: Al llunyà gener ja vam dedicar quatre ratlles a l'aparició de la revista de divulgació ambiental en català "Nat". L'esment al bloc tenia sentit i justificació: la nostra Mònica hi col·labora amb una interessant secció, "El calendari de la natura". És clar, des d'aleshores no deixem de llegir (i rellegir, siguem sincers) els textos sorgits de la seva mà. I no sols perquè han estat escrits (brodats!) per la nostra musa meteorològica, no! Els devorem perquè el seu esperit educatiu davant les càmeres de televisió, tan repetit i vanagloriat per en Josep Cuní, augmenta quan es posa a escriure.



Dels núvols, que ens ensumem que és una fal·lera personal de la urgellenca, n'explica planerament alguns detalls al "Nat" d'abril. Després d'una afirmació que honora (massa) la seva humilitat ("Mirant el cel, qualsevol pot fer una bona previsió del temps"), la Mònica ens descobreix entre moltes altres coses "què ens diuen els rastres dels avions".

Digne de llegir. Hem dit.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Aquesta tarda me l'he trobada... sí, a ELLA. Estava a la cafeteria de l'Ateneu Barcelonès... però m'ha decepcionat veure que anava a la màquina de tabac. ELLA és una fumadora. Per mi ha perdut uns quants punts.

11:36 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home