dijous, d’abril 07, 2005

Apunts sobre la campanya publicitària de l'enciclopèdia de la meteorologia

Admirable B: L'Admirable C ens explica, amb pèls i senyals, l'aparició d'un col·leccionable que de ben segur entusiasmarà els compradors compulsius d'aquest tipus de productes (sigui quin sigui llur contingut) i apassionarà els amants dels fenòmens atmosfèrics. Parlo de Gran Enciclopèdia de la Meteorologia, només comparable a l'altra gran enciclopèdia de què disposem al país, la Catalana.
Però no és d'això que vull parlar. Sinó de la campanya publicitària. És cert que a l'Alfred Rodríguez Picó li devem moltes coses. És cert que ha fet, fa i farà (si Déu vol i el temps ho vol) pel que fa a la divulgació de la meteorologia. Però, senyors publicistes. I la nostra musa? Algú pot oferir una mirada tan profunda (provocativa, m'atreviria a dir)? Algú més indicat per parlar de satel·lits Meteosat, d'isobares i de cumulunimbus? Ras i curt: Per què la Mònica López no és la imatge de la campanya publicitària, sabent tothom com sap que és la llum de les nostres vides?

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

M´agradaria que aquest blog fos un blog sobre meteorológia que no pas un blog de xafardaries personals sobre la Mónica López , no he vist mai un blog com el vostre parlant de coses tant estupides e irrelevants de una profesional com la Monica , l´unic que acoseguireu es agobiarla .
Per cert en Pico va ser el primer meteolég de " la Nostra ( tv3 ) que ens va explicar moltes coses del temps i segurament molts espectadors estaran d´acord que es un bon comunicador amb la gent .

4:47 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Home anònim... en aquest bloc intentem seguir la Mònica perquè ens agrada com a professional i també com a persona. En cap cas volem faltar-li al respecte o agobiar-la, sinó sols comentar el nostre dia a dia amb ella a través de la petita pantalla. No pretenem descobrir res del seu àmbit personal, com pots comprendre, sinó comentar el que ens sorprengui o admiri del seu vessant públic i televisiu.

6:17 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home