dilluns, de gener 02, 2006

Versàtil

Admirable C: L'"entorn", sigui al Barça o sigui on sigui, opina i sentencia alegrement. I les aparicions de la Mònica a la tele també generen opinió. Avui, després de gairebé una setmana sense veure-la a la petita pantalla, ha aparegut amb un llarg vestit negre per presentar la sobtada nevada pirinenca del dia. Algunes veus que ens envolten, empeses per la superficialitat, s'han afanyat a qualificar-ne l'aspecte de rotllo amish, sense saber captar una de les gràcies de la Mònica: l'enorme versatilitat a l'hora de vestir.




Un dia amb texans juvenils, l'endemà clàssica i de llarg, però sempre al seu lloc.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Increible, quina excitació !! Tota de negre, com les grans heroïnes del cinema: catwoman, batgirl... Crec que hem de captar el missatge i entendre que ha nascut la Supermeteorologa!.
Admirables, sóc nou en aquest blog i comparteixo la vostra admiració per la Mònica, però sento dir-vos, amb la llibertat d'opinió que caracteritza aquest blog, que no estic d'acord amb una cosa: l'accessibilitat i modèstia que li suposeu. Em sembla a mi que aquesta tia és mes estirada i s'ho té més cregut....!!!

3:29 p. m.  
Blogger miquel said...

Amb el vostre permís, tinc la impressió que la Mònica sovint no fa més que seguir les directrius, fins i tot en vestuari, que marca el cap de meteoròlegs de TV3. Em remeto a la seva aparició el primer d'any ,

6:41 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home