dimarts, d’abril 26, 2005

Arriba la primavera a TV3

Admirable C: Alguna cosa deuen saber els homes i dones del temps que no ens volen explicar de bones a primeres. Per primera vegada en aquesta primavera que no acaba d'assentar-se les previsions de tota la setmana indiquen sol i temperatures a l'alça. Però el més significatiu d'aquesta tendència a la bonança és que el departament d'attrezzo personal i abillament de TVC ha desterrat del vestuari de la Mònica tota mena de jaquetes, rebequetes, samarres, armilles i "dobles capes" per bruses acolorides (com li escau el verd, B!) i escotades.



Si la Mònica ha endreçat la roba d'abrigar a l'armari, jo també m'hi animo!

PS: Per dur-me la contrària, avui dimecres la Mònica m'ha aparegut tota blanca amb samarreta... i jaqueta! [:(] Continuarem analitzant la situació.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Sí, avui estava especialment guapa.

12:03 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: És que, no sé tu anònim, però jo crec que el verd li escau especialment. A banda que la primavera embelleix a tothom. O no?

4:05 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable B: Oi tant, que la primavera alegra, embelleix, anima, fa esponeròs tothom... Només cal mirar la nostra Mònica. Respecte del verd, ja també crec que li escauen molt bé els colors càlids. Aquest hivern ens n'ha fet veure (i gaudir) uns quants.

6:34 p. m.  
Anonymous Anònim said...

sempre esta millor sense tantes capes de roba...una mica trunyo pero cert.

11:52 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home