dimecres, de febrer 02, 2005

On és?

Admirable C: ! Amb una exclamació hem rebut els dos admirables la presència avui al plató d'en Mauri. On és la Mònica? Està engripada? Té febre? Ens li han canviat el torn? O potser ha rebut alguns dies de festa després del titànic sobreesforç laboral de la siberiana setmana passada? Sigui el que sigui, esperem amb impaciència l'evolució del que resta de setmana per emetre un veredicte final i un comunicat valoratiu d'aquest estrany fenomen. Ens reservem, també, el dret d'engegar una campanya d'enviament de missatges a TVC si hi ha motius més profunds al darrere de la desaparició.
Admirable B: Certament... Avui ha estat un dia trist, buit. Ella, la nostra dona del temps, ens té preocupats, capficats, inquiets, fins i tot diria que angoixats... I és que la seva absència es fa sentir... Admirable C, haurà descobert que és la nova reina dels blocs?

3 Comments:

Blogger Petri said...

Petri hola als dos estimats admirables, la sempre atractiva Mònica avui no ha aparescut però no per això ens em de donar cops de cap contra la paret i plorar desconcertats com uns infants. Jo, en Petri, us proposo algunes solucions per sortir del pas mentre ella no torna, les primeres alternatives tenen uns "aires" orientals, aquesta i aquesta , molt, molt sensuals ;-). Una segona alternativa és aquesta i finalment, la que més m'agrada i la que està a punt de situar-se a la primera posició de la meva llista de muses suplint a la meravellosa Mònica és ella.

11:52 a. m.  
Blogger Petri said...

Per cert, he oblidat de dir-vos que desitjo de tot cor que aquestes alternatives que he proposat us tranquilitzin durant aquests moments tan durs que esteu vivint.

Ànim companys !!!!!!!!

11:57 a. m.  
Blogger Admirable said...

Petri, vés-te'n a jugar amb la ruïnosa, va, guapo...

2:20 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home