dimarts, de gener 25, 2005

Seguiment especial



Admirable C: L'onada de fred siberià, que no polar, ja ens ha caigut a sobre, Admirable B, però no hem de patir per res. ELLA és als estudis de TV3, cobrint minut a minut el flagel del fred. Cal destacar, per cert, el to càlid que ha triat per a la jaqueta avui, molt adequat per allunyar la sensació de fredor que impera al carrer i al camp. Està en tot, la Mònica, no et sembla?
Admirable B: ELLA, com molt bé dius, està en tot... És pedagògica i ampàtica... Ampàtica perquè se solidaritza amb els que han hagut de sortir al carrer i han patit les excel·lències del fred. Nosaltres, com ella, també farem un seguiment especial de la jornada. De ben segur que no serà aquesta la única imatge de la Mònica que veurem avui.






Admirable C: Com dèiem més amunt, avui hi ha més fotos de l'habitual perquè la Mònica es mereix un seguiment especial i absolut. Com disfruta amb els termòmetres sota terra i previsions blanques! Com es belluga, quin nervi que té amb l'aire siberià! Quina flexió gràcil de genolls! Quin moviment de mans!
Admirable B: M'agrada molt la primera d'aquesta sèrie, especialment la corba que fa el seu cos... Miquelàngel n'hauria fet un momument d'aquesta mossa.