dimarts, de gener 10, 2006

31

Admirable C: Tal com vam descobrir ara fa un any amb una profunda i carambolesca investigació, ELLA és capricòrnica (com un servidor!). Però ens calia filar més prim per establir la data de naixença de la meteoròloga. I avui se'ns ha descobert la preciosa dada: 10 de gener. Des d'avui la data queda instituïda com el Dia d'Exaltació de la Musa Admirada (DEMA).




Com que el tradicional "Happy birthday to you" es veu que té rígids drets d'autor (i no és broma), avui li cantarem el més nostrat "Anys i anys, per molts anys" del Súper3. Pel que fa al regal, aquesta vegada sembla que sortirà fora de les pantalles de l'ordinador d'aquí a uns quants dies... fins aquí podem llegir.

PS: Per cert, l'estirada d'orelles no és per a la Mònica, sinó per als dos admirables, perquè ens hem assabentat de rebot de la graciosa efemèride!



Admirable B: Com se sol dir popularment... Estàvem a la parra. I és que el nostre deure sagrat, la nostra missió mediàtica sovint ens enterboleix la vista i ens allunya de la realitat. Sigui com sigui, avui, dia d'aniversari, la nostra Musa apareixa radiant, espectacular amb una americana blanca (tan diferent dels tons foscos dels Telenotícies de la setmana passada). De ben segur que ja ha oblidat el comentari (força desafortunat, per cert) del Mestre Cuní d'ahir, quan li va recordar que fins a setmana santa no hi haurà cap festa. Ella, amb una rialla fresca, sincera, espontània, va etzibar-li: 'Així no es pot treballar, Josep!'.
Moltes felicitats en el DEMA. La Mònica, que de ben segur que és llaminera, bé es mereix un bonic pastisset (encara que sigui electrònic).


4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Doncs ho he aprofitat per tal que la Mònica estigui allà on mereix: a la Viquipèdia. Us convido a millorar l'article amb més dades.

8:11 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Han mogut l'article a aquesta nova adreça

8:36 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Entre tots ho farem tot!

12:23 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Bet365 Bonus | Bet on Sports with TopBet 188bet 188bet 1XBET 1XBET 바카라사이트 바카라사이트 10bet 10bet クイーンカジノ クイーンカジノ 다파벳 다파벳 428 토토토토토토토토토토토토토토토토 토토토토토토 토토토 토토토토사사

4:45 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home